"dan tetaplah memberi PERINGATAN, kerana sesungguhnya PERINGATAN itu
bermanfaat bagi orang-orang yang beriman."-51:55

Respond Form ( I'm Independent Distributor Islam...)

Name:
Email Address:
Phone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Terengganu, Kelantan, Pahang
Sabah, Sarawak, Labuan
If I can help you to : Lose Jahiliah
Gain Ukhwah
Build Iman
Improve AlQuran
Healthy Mathurat
Feel Great With Islam
Earn extra Pahala

Click here to put a form like this on your site.

Monday, September 6, 2010

Soalan CEpu MAs Buat MEreKA...

Semalam sedang aku tengah relax2 dihadapan ladtop aku,
seseorang bernama "qasehchentastory" telah mentagkan
aku soalan2 nie di blog beliau.. Jadi sebagai penghargaan kepadanya
kerana susah2 jer tag aku gan soalan2 yang boleh bikin pecah kepala
dan mengkucar-kacirkan neuron2 yang dikepala aku nie..
so, aku jawab juga laa soalan nie dengan penuh hikmah dan bijaksana.
.

Rules & Regulations

Firstly: If you've been tagged,
you must write your answers in your own blog
and replace any question that you dislike
with a new, original question.

Secondly: Tag eight people.
Don't refuse to do that. Don't tag who tagged you.

*****************

1)Who sleeps in bed next to you?
kalo kat apartment aku, yang tidor tapi disebelah katil aku nama dia Emee.

2)Have you ever lied to a girlfriend to get out of something?
oh..!! tak main laa girlfriend2 nie..

3)What kind of kuih raya did you make?
im, not making but eating..kehak..kehak..

4)Best day of the week?
hmm.. im dont know..

5)What's really creepy?
nothing..

6)What's your current fandom/obsession/addiction?
baca blog orang..

7)What are the color of your baju raya?
kaler aperrr erk..! meron kot.. entah laa.. jap aku gi tengok kat almari..

8) What did you eat for break fast today?
time susah-makan jer laa aper yang ader..
time senang sket-aper kita nak makan hari nie..?
time senang agak senang- kat maner kita nak makan..?
time senang sesangat-dengan siapa kita nak makan..?
tapi jangan sampai siapa kita nak makan..
(paham tak..? kalo tak takper..)

9)What is your aim for this raya?
mestilah laa duet raya.. lagi mau tanya ka..?

10)What was the last thing you bought?
ayam golek... pasal kakak aku pau aku..

11)What was the cutest thing you've seen recently?
bergurau punya pasal..member dia kena langgar kereta..

12)Does the cute thing above affect your mood?
aku rasa nak muntah..oh!

13)What is your zodiac sign?
Saggitarius..

14)Do you want to learn other skills?
backflip..boleh ka..?

15)5 things you can't live without?
life must go on laaa..

16)If you could meet anyone now, who would you meet?
presiden israel..aku nak cucuk perut dia bertubi-tubi..

17)What's something you'd like to say to someone right now?
ramadhan dah nak habis.. aku tengok ko relax jer..

18)What are you looking forward to?
hahaha..cuti panjang jer laaa.. kalo dok kat U nie..

19)Say something to the person who tagged you:
qasehchentastory .., walaupon dirimu tak ku kenal.. tetapi lubang hidungmu
tetap menjadi pujaan hati ku... CUTT.!!! hahaha.. just kidding..

Next person to enjoy this tag..wahahaha:
  1. ijat
  2. Suhaisweet
  3. Iza
  4. Apul
  5. Atsuko
  6. Afiqah
  7. iLe irnadiana
  8. Azwandy
aku tak memaksa korang untuk menjawab soalan2 nie.. tapi dah rule dia kena tag 8 orang... so jgn marah err...

p/s:erk..!!! macam mana aku boleh siapkan semua soklan nie..oh!

3 comments:

Najwa cik Qaseh said...

haha..
tahniah cz sudah berjaya menjwb semua soklan tuh..kihkihkih..

anyway..
selamat hari raya aidilfitri..
maaf if ad wat salah dgn kamu...
huhu

cik tomyam said...

kah2 geli hati membaca

:)

shahniz said...

cik qaseh- haha.. sakit pale aden dok jawab soklan nie..dh cam jawab soklan exam..

selamat hari raya juga..

cik tomyam-jgan gelak time makan tomyam nanti, kang tersedak plak..hahaha..

oh, selamat hari raya juga..